The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Radno mesto budućnosti

Svet se menja. A menja se i radno mesto. Ljudi imaju različita i sve veća očekivanja od svojih poslodavaca, a brz tehnološki razvoj ta očekivanja pretvara u stvarnost. Radno mesto je puno različitih generacija i svaka ima različite potrebe i radne preference. A borba za talente je konkurentnija više nego ikada. Stoga preduzeća treba da ubrzaju svoj korak. Treba da zadovolje pojedinačne potrebe svojih zaposlenih. A njihova radna mesta treba da zadovolje svaku generaciju, od bebi-bumera do milenijumaca. Ako vaše radno mesto može da zadovolji potrebe višegeneracijske radne snage, to može da postane ogromna prednost i prilika za vaše preduzeće.

Međutim, omogućavanje slobode i fleksibilnosti zaposlenima može dovesti vaše preduzeće u opasnost. Stoga vaš IT sektor mora da zadrži kontrolu nad radnim mestom budućnosti. Na koji način? Bezbednim povezivanjem ljudi, podataka i tehnologije. Koji je odgovor za prevazilaženje ovih izazova? Pronalazak partnera koji može da ih pretvori u mogućnosti. Zato što će vaše radno mesto budućnosti moći omogućiti zaposlenima ono što žele bez žrtvovanja IT bezbednosti. Kompanija Fujitsu može da vam pomogne na putu do radnog mesta budućnosti. Uz nas, vaši zaposleni imaju fleksibilnost da rade gde i kada to žele. Vaša IT služba može obezbediti preduzeće. A vi ćete dobiti najbolji poslovni ishod.  Da biste saznali više, istražite sadržaj na ovoj lokaciji ili pogledajte ovaj video zapis.

Prikaži detalje Sakrij detalje What Fujitsu offers

LIFEBOOK U7x7

Izuzetna mobilnost se sreće sa izuzetnom bezbednošću
Prenosni računar FUJITSU LIFEBOOK U7x7 je tanak, lak i moderan i izuzetno mobilan prenosni računar za poslovne profesionalce. Zahvaljujući ekranu od 31,75 cm (12,5 inča) i maloj težini od samo 1,15 kg (2,54 funti) on pruža odličnu mobilnost. Ergonomsko gledanje je garantovano pomoću nereflektujućeg HD, FHD ili opcionalnog FHD ekrana osetljivog na dodir, a ugrađeni senzor vena na dlanu ili senzor vrha prsta pružaju izuzetnu bezbednost. Inteligentan dizajn kombinuje nasleđene interfejse kao što su VGA pune veličine i laka mogućnost nadograđivanja sa tankim i izdržljivim kućištem. Replikator zajedničkog priključka u porodici proizvoda LIFEBOOK U olakšava deljenje na radnom mestu u današnjem modernom stilu poslovanja.
Saznajte više

LIFEBOOK T937

Vrhunske performanse i inovacije
Tablet FUJITSU LIFEBOOK T937 je prilagodljiv 2 u 1 Ultrabook™ računar za zahtevne profesionalce sa novim dinamičnim stilovima života. Njegovo izuzetno tanko, izdržljivo magnezijumsko kućište, debljine samo 19,8 mm, i superlak dizajn omogućavaju udobno putovanje. Jednostavnim okretanjem izuzetno oštrog, rotirajućeg FHD ekrana od 33,8 cm (13,3 inča) koji ima podršku za olovku i dodir možete da pređete u režim tableta. Novi raspored tastature sa pozadinskim osvetljenjem, funkcije bezbednosti poslovnog nivoa, LAN priključak koji se izvlači i ugrađene funkcije 4G/LTE omogućavaju da radite gde god da ste. Zahvaljujući opcionalom replikatoru priključka, sa USB priključivanjem tipa C, obezbeđena je maksimalna praktičnost u kancelariji.
Saznajte više

STYLISTIC R727

Neograničena upotrebljivost i produktivnost uz 2 u 1 uređaj
Tablet FUJITSU STYLISTIC R727 sa ekranom od 31,8 cm (12,5 inča) bez odsjaja pretvara se u prenosni računar punih performansi i pune produktivnosti jednostavnim povezivanjem snažne i tanke magnetne tastature. Njegovo kućište od magnezijuma i aluminijuma pruža izdržljivost za poslovne profesionalce u pokretu radi prezentacija u režimu tableta ili rada u režimu prenosnog računara gde god da vam se to sviđa. Na osetljivom ekranu možete prirodno da koristite digitalnu olovku za beleške ili potpisivanje na tabletu. Povezivanje poslovnog nivoa kao što je 4G/LTE, mogućnost upravljanja i funkcije bezbednosti, kao što su šifrovane disk jedinice i NFC provera identiteta, omogućavaju da radite gde god želite, sigurni da su vaši podaci bezbedni.
Saznajte više

LIFEBOOK P727

Produktivnost različitih načina rada
FUJITSU tablet LIFEBOOK P727 je veoma tanak, prenosni 2-u-1 uređaj sa baterijom koja traje celi dan i omogućava agilni stil rada na više načina. Uređaj lako može da podnese aplikacije za dizajn i ilustracije zahvaljujući najnovijim Intel procesorima. Isporučuje se sa operativnim sistemom Windows 10 Pro i nudi vrhunsku tehnologiju skeniranja vena na dlanu za proveru identiteta koja zadovoljava potrebe vašeg preduzeća za bezbednošću.
Saznajte više

STYLISTIC Q616

2-u-1: Jedinstvo mobilnosti i snage
STYLISTIC Q616 je uređaj 2-u-1 bez ventilatora, sa tankim i laganim kućištem u kompaktnom pakovanju. Baterija traje ceo dan, a ojačani ekran bez odsjaja koji podržava unos olovkom i dodirom. Prisustvo opcionalne tastature koja se može povezati, ležišta i zaštitnih opcija, kao i mogućnost ostvarivanja 4G/LTE veze, pružaju izdržljivost i fleksibilnost koja vam je potrebna za obavljanje poslovnih zadataka.
Saznajte više

Upravljanje prenosnim uređajima

Omogućavamo kreiranje radnog mesta orijentisanog ka potrebama čoveka

Usluga Upravljanje prenosnim uređajima kompanije Fujitsu predstavlja kompletnu uslugu za upravljanje i pružanje podrške za uređaje, aplikacije i korisnike, uz istovremeno garantovanje dosledne primene svih bezbednosnih smernica.

Pročitajte više

Usluge za virtuelne klijente

Sveobuhvatno rešenje za virtuelizaciju stonih računara i aplikacija, dizajnirano tako vam pomogne da smanjite IT troškove, povećate produktivnost svakog člana vaše radne snage i zagarantujete odličnu bezbednost podataka.

Pročitajte više

Workplace Services Classic

Rešenje Workplace Services Classic kompanije Fujitsu nudi centralizovano upravljanje čitavim životnim ciklusom IT opreme za krajnje korisnike – od dodele privilegija, preko rukovanja, do odlaganja.

Pročitajte više

Rešenja za bezbednost radnog mesta

Usklađivanje bezbednosti radnog mesta sa produktivnošću radne snage

Gubitak ili curenje osetljivih informacija sa korisničkih uređaja predstavlja veliki faktor rizika za svaku organizaciju. IT stručnjaci imaju težak zadatak da zaštite poslovne mreže, podatke i usluge i istovremeno omoguće jednostavan pristup informacijama, kao i bržu i efikasniju komunikaciju koja pospešuje produktivnost. A sve se to obavlja u okruženju u kojem se pretnje stalno menjaju.

Sveobuhvatna rešenja za bezbednost radnog mesta kompanije Fujitsu pomoći će vam da uspostavite ravnotežu između bezbednosti i pristupačnosti, tako što ćete zaposlenima omogućiti da budu što produktivniji bez ugrožavanja bezbednosti organizacije.

Pročitajte više

Reducing your workplace carbon footprint – the ESPRIMO way

Datum Wednesday, 30.August 2017
Autor Suman Singh

A lot is changing in the working world with new models and a different work culture. The advancements in technology allow us to work from different locations at different times, and even from home. There also is the generation Y, which introduces quite different expectations to the working world compared to their predecessors. Mobility and […]

The post Reducing your workplace carbon footprint – the ESPRIMO way appeared first on FACE2FUJITSU.

Prikaži detalje

Organizational data security, EraseDisk and end-of-life devices

Datum Tuesday, 22.August 2017
Autor Suman Singh

EraseDisk ensures your data does not fall into the wrong hands after end-user devices in your organization reach their end of life Ever wondered what happens to your company’s devices, such as PCs, laptops, workstations, once they reach their end of life? Most of the times these old devices are either discarded or donated; however, […]

The post Organizational data security, EraseDisk and end-of-life devices appeared first on FACE2FUJITSU.

Prikaži detalje

Is Your Organization Ready for the Future Workplace?

Datum Wednesday, 26.July 2017
Autor Louis Cherian

Mobile technology has dramatically changed our lives. Fast, cheap, and ubiquitous Internet connectivity makes it easier than ever to be online 24/7. As an integral part of our private lives, the technologies that enable this paradigm shift have already spread throughout the workplace. Smartphones, tablets, cloud technologies, and easy access to productivity, communications, collaboration, and […]

The post Is Your Organization Ready for the Future Workplace? appeared first on FACE2FUJITSU.

Prikaži detalje

What To Consider Before Buying A Business Mobile Device?

Datum Monday, 17.July 2017
Autor Kathrin Hofherr

Looking to equip your mobile workforce with new ultra-mobile devices? With every new generation, ultra-mobile devices are getting lighter and more powerful. To add to that, the arrival of new standards like USB Type-C and Thunderbolt promises to revolutionize connectivity (while rendering your existing peripherals obsolete). In these changing times, with a multitude of options […]

The post What To Consider Before Buying A Business Mobile Device? appeared first on FACE2FUJITSU.

Prikaži detalje

Do More with Less and Start your Lean IT Journey Today

Datum Monday, 10.July 2017
Autor Salil Lawande

There are companies and there are smart companies. While ‘Rip and replace’ is one of the many options for companies that want to refresh their hardware, smart companies typically preserve budgets for projects that have more priority. Smart companies have CTOs/CIOs, IT managers and system admins that know how they can extract the maximum value […]

The post Do More with Less and Start your Lean IT Journey Today appeared first on FACE2FUJITSU.

Prikaži detalje

Студије случаја / Вхите Паперс

графика

други

Događaji

  •  Fujitsu
  •  Međunarodno
  •  Zatvoreno
  •  Nije zatvoreno
Event ~/Images/Calendar/icon_de.png Fujitsu Germany
Datum
lokacija

Germany, Berlin
Event ~/Images/Calendar/icon_de.png Fujitsu Germany
Datum
lokacija

Switzerland, Zürich
Event ~/Images/Calendar/icon_de.png Fujitsu Germany
Datum
lokacija
-
Germany, Hanau
Event ~/Images/Calendar/icon_de.png Fujitsu Germany
Datum
lokacija
-
Germany, Karlsruhe
Event ~/Images/Calendar/icon_de.png Fujitsu Germany
Datum
lokacija
-
Germany, Fürstenfeldbruck